torsdag 22 april 2010

Lage

Vi tycker att vi har för små skåp, dom kunde vara lika stora som tiorna har (1,8m), men de har kivoga färger; vit, gul, orange och grön. De passar med färgerna i golvet.
Det är också tråkigt när några raster är för korta, alla borde vara typ 1o minuter, men matrasten är helt passligt lång.
För en liten tid sen ändra sig också reglerna mycket-dom blev strängare!! Man får t.ex. Inte svära, om man svär fyra gånger så blir de kvasa... och det är inte bra för uppförande vitsord och när man ska studera framåt så kanske ser dom på uppförandet.
Maten i skolan är inte heller något jättebra; potatisarna och makaronerna är inte färdigt kokta, det är bara fläsk i t.ex. Köttsoppan osv.
Man kunde koka potatisarnaoch makaronerna längre och sätta mer kött i köttsopan.
Men det är bra att vi får sen mellis, fast de är ganska dyrt. Det kunde vara lägre priser så kanske man köpte mer.
I Lagstad finns det bra lärare, de lär bra och man fattar (väl :D ).
Det är också bra att i Lagstad kan man läsa mer språk än i andra skolor. Spanska är ett språk som inte alla skolor har.
Vi har också tema-timmar. Man fick själv välja till vilken man far, det fanns t.ex. Kampsport, stafettkarneval, drama, bloggskapande (!!) osv.
Lagstad ligger på ett bra ställe, butikerna är nära, man kan komma med både buss och tåg, simhallen och kyrkan är nära. Fast några har ganska lång väg, så slipper dom lätt med tåg och buss.
Vi skiljer rosken,de finns i varje våning i allafall tre platser vart man kan sätta rosken.Rosken delas i:papper ,bio,pant & övrigt.De flesta sätter rosken i rätt avdelning,
Vi har ny fin datasal, som har tyvärr redan ganska många söndriga datorer. (Man kunde ha mer varningslappar runt i salen om att man inte t.ex. Får använda datasalen om man söndrar nån dator).
Det flesta timmarna är det ganska fritt. Det är bra att det finns inte mera en obligatorisk uterast mera, för man frös och det var ingeting man gjorde ute, bara tala och frös, nu får man vara inne. På sommaren är det chilligt att vara ute och ta sol, men vi tycker att vintarna när det är kallt skall man vara inne.
By: Kiia, Mari & Bea

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar