torsdag 12 januari 2017

Tankar om "telefonhotell" och innebandyturnering!

Alla sexor är jätteivriga för säbämatchen nästa vecka. Matchen spelas på onsdagen. Vem har bättre spelaren? Ingen vet. Nästan ingen vill vara kapten i 6b:s lag.

Många tycker inte om det nya telehotellet i 6b's klass. Nu måste alla elever i 6b lämna in sina telefoner i skåpet och kan inte vara på dem i smyg. Men 6b kan vara jättestolta över att de visar bra exempel. Ingen har ännu bestämt ett namn åt ”kännyskåpet” men det har bland annat kallats för fängelse.

Alexander och MathiasIdag fick vi ett telefonhotell vart vi var tvungna att lägga våra telefoner och därför kan man bli försenad till bussen för att man måste gå efter dom. På tisdagen spelar vi en salibandymatch mot 6a och den som vinner slipper till finalen. I korridoren har vi fått nya soffor som är roliga att sitta i.

Elliot och JuliaIdag inledde årskurs 6B skoldagen med att öppna dörrarna till Telefonhotellet. Där bor telefonerna hela dagen. Årskurs 6b skall göra små sängar till telefonerna under nästa bildkonst timme. Problemet är att vi inte har något att göra på rasterna och telefonerna har varit ett alternativ någon gång.

Amos och KiaDen nya inredningen i korridorerna är trevlig och mysig.
De kommande säbämatcherna är väldigt spännande, vissa elever är väldigt taggade.

Vissa av sexans elever är spända för sjuan, men ändå känner nog alla sexor lite sorg inom sig.

6B har fått ett telefon hotell för att minska telefonanvändningen på skoltid.

Den första skolveckan har varit tung för vissa elever, men på ett sätt lite rolig. Jobbigaste dagen var nog MÅNDAG!


Elever i 6b


Vi har fått ett ”telefon hotell" som inte är nyttig för telefonen eftersom de inte får bo i ryggsäcken. Det är många av oss som blir sena från bussen eftersom det kommer vara mycket rusning vid hotellet när man ska hem. Den enda bra saken med telefonhotellet är att ingen kan ta våra telefoner förutom vi. Vi tycker att det här inte är alls som ett hotell eftersom vilket hotell låser in sina kunder i ett skåp.

Emma och SagaDet är klasser som använder telefon på timmen utan lov.
Vi har gjort ett telefonhotell i klassen för att locka andra klasser att göra ett likadant hotell till telefonen! Ingen från 6b tycker att det är bra, men läraren tycker att det är bra idé. Läraren säger att det är jättelyxigt, men vi tycker inte det. Den enda saken som är bra att ingen kan ta telefonerna.

Max och Aaro 6b


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar