onsdag 16 mars 2016

Dribbling i Hangö

Hälsningar från Hangö! Flera veckor har vi trenat både efter skolan och under skolan. Våra kunskaper fick vi visa idag den 15 mars i Hangö.

7.15 träffades vi på skolan. Vi tog våra spelskjortor och väntade på bussen. Vi delade buss med Grani och kom fram till hangö ca 9.20. Vi började genast värma upp eftersom matchen redan började klockan 10. Vi spelade mot kungsvägen aka Sibbå och använde det som uppvärmnings match med en liten förlust. Andra matchen mot grani började genast efter och då var vi på hugget och ledde en stor del av matchen. Vi hade bra laganda och vi spelade vårt bästa. Tyvärr då domaren blåste av stod det endå jämt på poängtavlan. Ett poäng från vinst men det räckte inte. Det ledde till tre minuter extra tid och då hade grani turen med alla kast vilket vi inte hade. Efter andra förlusten hade vi en kort paus då vi åt och gick ut en stund. Pausen var endå kort och efter det hade vi match mot Mattliden.

Vi började bra men efter en stund hade mattliden så bra försvar att vi inte fick några poäng. Mattliden kom snabbt åt andra hållet och gjorde flera korgar. Domaren var inte heller på vår sida och ville int vissla då mattliden gjorde fel. Vi märkte nog att spelet redan var spelat men vi fortsatte endå tills tiden tagit slut. Det satte bra med en paus då vi bara fick ta det lugnt och vila. Det märktes då vi spelade mot hangö. Vi började med en stark start med stor ledning. Det var roligt och spela trots hela publiken hejade på Hangö. Till slutet började vi missa mer och mer korgar och hangö kom ikapp oss. Under de sista minutrarna ledde vi ennu men destu närmare slutet blev destu närmare kom hangö. Vi ledde 18-17 flera minuter tills hangö i slutet fick en korg och vann med 18-19. Vi gick endå med glada tankar till bussen och reste den långa vägen tillbaka till lagstad.

Vi tackar alla i laget och speciellt Tomas. Även fast Tomas stod breved planen och skrattade åt nästan allt vi gjorde, gav han bra tips att fortsätta spelet på bästa möjliga sätt under pausen. Vädret var fint och alla mer eller mindre glada under hela resan.