tisdag 26 september 2017

Lägerskolan 2017

Före lägerskolan var alla lite spända och nervösa, alla hade nog inte helt förstått vad som skulle hända.

Onsdag morgon när vi skulle fara med bussen till Breidablick var det tidig väckning. Vi skulle vara vid skolan strax efter klockan 7.00, bussen skulle åka iväg 7.30!

Vi var framme vid Breidablick ungefär klockan 9. Ledarna visade alla platser till oss och vi hade våra första program. Vi delades in i tre lag och fick spela elefantfotboll, frisbeegolf och fotboll, allt samtidigt! Därefter fortsatte ledarna hålla program till oss. Det var verkligen roligt!

Att vara med alla 6:or var väldigt roligt och spännande. Programmet var roligt och varierande. Allting var roligt men en av de bästa sakerna var flaggkriget och paddlingen. Om man skulle ha kunnat ändra på någonting så skulle vi ha ändrat på vädret. Dessutom kunde lägerskolan ha varit längre!


Vi tyckte att Breidablick var ett jätte fint område för att det var stort och man fick röra sig fritt på stor del av området, utom stranden, skogen och bollplanen. Stranden var fin och harmonisk. Alla var inte och simma men de som var tyckte att det det var roligt men kallt.
Lägerskolan var allt som allt en mycket rolig upplevelse!

Emma och Selma 6C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar