fredag 25 september 2015

Tankar om sjuan

Tankar om sjuan

Hej!

Det har varit en trevlig skolstart, och nu är det 7B:s tur att skriva blogg, så vi tänkte dela lite tankar om hur det är att vara på sjuan.

Alla i vår klass tycker att det är roligt att vara på sjuan. Det har varit spännande och intressant, och vi har en trevlig och pratglad klass. Nästan alla känner varandra från förr, men vi har några nya elever också. Många av oss har fått nya vänner.

Högstadiet är bättre än lågstadiet på många sätt. Lärarna är trevliga och det är roligt att ha olika lärare i nästan varje ämne, och vår klassföreståndare Anna är jättebra! Det är roligt att komma till skolan för alla, fastän vissa är lite trötta ibland.

Många tycker att det är speciellt roligt att ha mer frihet och ansvar, t.ex. får man ha sin telefon framme på rasterna fast den måste läggas undan på lektionerna. Att man får vara inne på rasterna och att man får ha på sig skorna inomhus är också uppskattat. Pingis är en bra rastunderhållning. Att ha ett eget skåp är något som många sett fram emot, och fast vi har våra skåp på tredje våningen är det ändå roligt.

Att börja sjuan är en stor förändring, men vi alla trivs riktigt bra och vi har många bra lärare.


7B önskar er alla ett riktigt trevligt skolår! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar